body
2010-10-08
 15:05:01

Lanvin för H&M.




Den 23 November 2010 lanseras en av de mest efterlängtade kollektionerna på länge. Kollektionen som är designad av Lanvins konstnärliga ledare Alber Elbaz och herrklädesdesigner Lucas Ossendrijver, kommer säljas i 200 H&M affärer runt om i världen.
Den 23 November är markerad i min kalender, jag räknar även ner dagarna till den 2 November... vilket är dagen kollektionen kommer att visas offentligt för första gången.

År 2001 blev Alber Elbaz tilldelad posten som konstnärlig ledare och förvandlade då snabbt Lanvin till ett av de viktigaste modehusen i världen. Med sina nyskappande ideer tog han modevärlden med storm med kollektioner av hög kvalitet och maxad trendkänsla.
Alber Elbaz har tidigare sagt vid ett flertal tillfällen att han vägrar sammarbeta med en modekedja, eftersom han anser att det lätt kan leda till att kvaliteten sjunker när man massproducerar och sänker priserna för att göra plaggen mer lättåtkomliga.
Men han tyckte det var riktigt lockande när H&M's vission av kollektionen var att göra H&M mer luxuöst, snarare än att anpassa Lanvin till allmänheten.
Enligt H&M är det en typisk Lanvin-kollektion, med den skräddarkonst, de karakteristiska skärningar och fokus på form och detaljer för både dam- och herrplagg som är dess signum.



Maria

Åh jag längtar :D


Anonym

Sv: Oh, tack vad rar du är! :*


Anonym

Naaajs 8'D


linnéa

hey, hur mår du? :D



PUBLICERAT: 2010-10-08, 22:12:11 | URL: http://linnesa.blogg.se/
frida & natalie

sv; klicka på bilden så kommer du direkt till tröjan :) annars om det inte funkar så är den från Gina Tricot :)



PUBLICERAT: 2010-10-09, 13:09:31 | URL: http://fridaochnatalies.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: