2010-09-30
 22:10:18

Mer konstverk än en lampa.


Ska jag vara helt ärlig så är det här med lampor kanske inte det som står högst upp på min inrednings inköpslista. Visst jag uppskattar och ser hur stor skillnad det blir på ett rum med en bra belysning. Men det var liksom det enda.. förens nu!

För ett tag sen snubblade jag in på hemsidan: http://www.bodosperlein.com och hittade då dessa underbara lampor och blev helt förälskad!













Vad tycker du?




2010-09-30
 11:59:56

"Transvestitkollektion" lanserad av Acne.


Nja.. jag vet inte riktigt om jag skulle kalla detta för en "Transvestitkollektion"... men det ska det tydligen vara enligt detta pressmedelande: ACNE IN CONJUNCTION WITH CANDY MAGAZINE LAUNCH A TRANSVESTITE, TRANGENDER AND CROSS-DRESSING COLLECTION.

Jag tycker det är en väldigt bra och kul ide, och plaggen är riktigt snygga. Önskar dock Acne vågat gå hela vägen och göra kollektionen lite mer lyxig.





Vad tycker ni?




2010-09-29
 21:39:43

Videoblogg














2010-09-28
 20:01:59

Att "passa in".


Idag har jag funderat på det här med att "passa in".
Folk brukar fråga mig vad jag tycker om s.k "fjortisar" och "mainstreamare", ihopp om att jag ska börja driva med stereotyper. Att jag ska börja skämta om idomin och gråa H&m tröjor.
Vilket helt ärligt bara gör mig så jävla pissed off. För min åsikt om andras kläder eller smink är helt obetydlig!

Under år försökte jag "passa in". Jag försökte klä mig som alla andra, sminka mig som tjejerna jag umgicks med, och lyssna på den musiken mina kompisar tyckte var bra.
Men det jag lärde mig efter år med dålig självkänsla. Och det jag lärde mig efter att i år förskt vara någon annan, var att i slutet är det bara min åsikt om mig själv som betyder något.
Och ja, jag vet att det låter väldigt corny... men det är sant.
I slut ändan är det inte dina kläder, dina pengar eller dina saker som betyder något.
I slut ändan gör det inte heller någon skillnad hur många eller vilka vänner du har. Det gör ingen skillnad om du hänger i de "rätta" kretserna eller kommer in på alla "coola" ställen.
I slut ändan är det bara du som betyder något.

Din självkänsla kommer inte bli högre bara för att du alltid säger de rätta sakerna. Och ditt självförtroende kommer inte bli högre bara för att du äger massa dyra grejer och kläder.
Det som dock kommer höja både din självkänsla och ditt självförtroende är att du på kvällen kan gå och lägga dig och vara nöjd med det du åstakommit. Och att du på morgonen kan gå fram till spegeln och se dig själv, istället för en kopia av dina vänner.

Du är underbar som du är. <3

2010-09-28
 19:02:16

Capen


I höst kommer capen ta över butikshyllorna... Modegudarna förutspår att det kommer bli en riktig hittrend. Vilket betyder att capen kommer vara ett säkert kort.
För att vara på den säkra sidan bör du välja en cape i en murrig färg. Men du kommer kunna hitta capen i massa olika färger, längder och matrial.

Jag gillar denna trend. Men ska jag vara ärlig måste jag dock säga att jag för ett år sen aldrig skulle tänkt tanken att köpa en cape.
Det kan bero på att jag tidigare förknippat capen med en gamal mossig Sherlock Holmes. Men nu har jag fått en mer uppdaterad bild av en cape kombinerad med de hetaste trenderna.











Även moderedaktionen på Glamour uppmärksammar cape trenden. Här är deras 8 cape favoriter inför hösten 2010.






1. Brun cape från Topshop/Topshop.com, inkommer inom kort.
2. Svart cape från Asos/Asos.com, 780kr.
3. Rutig cape från H&M, inkommer inom kort.
4. Rutig cape
från Topshop/Topshop.com, inkommer inom kort.
5. Blå cape från Topshop/Topshop.com, inkommer inom kort.
6. Cape i trenchcoat-modell från H&M, 499 kr, inkommer inom kort.
7. Beige cape från Asos/Asos.com, 960 kr.
8. Blå cape från French Connection/Frenchconnection.com, 1920 kr.




 

2010-09-28
 13:56:16

Tisdag den 28 September


Hej på er.
Ska snart sätt mig på bussen och åka in till söder. Är ledig idag men måste gå på ett möte. Vilket inte är det som står högst upp på listan av saker man vill göra under lediga dagar... men men, det måste göras.

Tänkte passa på att tacka för alla fina kommentarer <3
Tänkte även berätta att en "riktig" videoblogg kommer upp imorgon kväll... så se till att kolla in i bloggen någon gång runt sju tiden. (:

Ni bad om videobloggar så det ska ni få... och är det något annat ni saknar i bloggen, eller bara vill se mer av så är det bara att lämna en kommentar.







2010-09-28
 12:38:02

Inspirera mera


När det gäller inredning kan man inte riktigt placera mig i ett fack. Jag älskar murriga och allmänt mörka färger samtidigt som jag tycker vita och ljusa rum är helt underbara.
När jag inredde mitt sovrum tog jag inspiration från rum liknande dessa. Men om jag hade haft dessa bilder de dagarna jag var på ikea och valde ut möbler, så hade jag antagligen kopierat känslan i rummen rakt av.








Vad tycker du om rummen?




2010-09-27
 21:52:38

Narciso Rodriguez för Lindex


Den första oktober är ett datum du kan skriva ner i kalendern. För då kommer "Pink Collection" av Narciso Rodriguez ut i butikerna.
10 % av intäkterna kommer gå direkt till Cancerfondens bröstcancerforskning... Du kan därför handla med gott samvete.

- Vi valde Narciso Rodriguez som designer för Pink Collection då vi tror att hans skräddade och kvinnliga plagg och unika förmåga kommer att uppskattas av våra kunder. I oktober kan modeintresserade kunder handla en prisvärd och exklusiv designkollektion samtidigt som de stödjer bröstcancerforskningen, säger Göran Bille, VD på Lindex.






Lindexvisningen i Skeppsholmskyrkan





















Vad tycker du om "Pink Collection"?





2010-09-27
 16:30:59

Videoblogg


Hej på er. Tänkte lägga upp en videoblogg... eller i alla fall ett video inlägg.
Jag har fortfarande inte fått tag på någon kamera, men det är många läsare som ber mig lägga upp en video.
Så jag tänkte lägga upp denna video som är på mig och några av mina underbara klasskompisar.







2010-09-27
 15:10:03

Behåll sommar känslan hela hösten.


Nu är sommaren helt över. Temperaturen är konstant kyla. Regn och hårda vindar är standard. Men det betyder inte att du inte kan behålla sommar känslan.
Därför tänkte jag lära dig hur du snabbt och enkelt kan piffa upp vardagen och ditt hår med lockar... beach style.

Du behöver:
Toffsar
Plattång
Saltvattenspray
Hårspray



Fläta hela håret i två flätor som du sedan drar plattången över några gånger. Skaka sedan ut håret och spraya ett jämnt lager saltvattenspray. Styla det och avsluta sedan med lite hårspray för att fixera ditt hår och förlänga livslängden på lockarna. (Det är ju inte kul när lockarna försvinner redan när du står och väntar på bussen.)







2010-09-26
 18:01:15

Hudvård.


För några dagar sen skrev jag om vilka produkter jag använde i mitt hår. Idag tänkte jag tipsa om de hudprodukter jag använder för att hålla mitt ansikte återfuktat och rent.

Jag är den tjejen som ALLTID önskar mig hudprodukter i julklapp/födelsedagspresent. Så jag har provat på alla möjliga produkter och märken. Men inte förens förra året hittade jag de där produkterna som var perfekta för mig.

Som ni vet har vi alla olika sorters hudtyper, hur huden är uppbyggd beror på gener, omgivning, väder, o.s.v. Så ingens hud är den andra helt lik. Men för att göra det lite lättare för oss kosumenter när vi letar efter hudprodukter så har de olika hudtyperna delats in i 4 grupper: "Normal", "Blandhy", "Fet hy" och "Torr hy".
Min hud räknas som blandhy... lite åt det feta hållet.
Vilket är väldigt vanligt bland tonåringar.
Därför har jag köpt hudprodukter som passar just  blandhy. Varje morgon och kväll tvättar jag ansiktet, använder ansiktsvatten och hudkräm (nattkräm eller dagkräm beroende på vilken tid det är på dygnet).
Sen så använder jag ansiktsmask en gång i veckan och scrubar även ansiktet någon/några gånger i veckan.





Vichy Normaderm cleanser - Detta är alltid steg ett, både morgon och kväll. Den här ansiktstvätten passar verkligen min hud utmärkt. Den lämnar huden mjuk, motverkar fet hud och tar bort orenheter.
Ett litet tips: (Detta gäller vad du än använder för ansiktstvätt.) Applicera produkten med fingrarna och massera in produkten med cirkel rörelser. Detta sätter igång och skyndar på hudencellsförnyelsen vilket gör att din hud ser mycket fräschare ut.



Vichy Normaderm dagkräm - Jag älskar denna produkt! Den gör din hud matt och mjuk på samma gång. Ett reultat jag aldrig fått av liknande produkter! Den känns väldigt lyxig, vilket jag tycker vi alla behöver! Specielt nu i höst när vädret är riktigt tråkigt.





Vichy Normaderm nattkräm - Ska jag vara ärlig så var jag faktiskt lite tveksam när det gällde nattkrämen i början. Jag tyckte det var en konstig konsisten på den och jag fick för mig att krämen bara gjorde min hud fetare. Den slutsatsen drog jag efter att bara använt den i två dagar.
Men när jag glömde min dagkräm hos mamma, och därför använde nattkrämen både morgon och kväll, ändrade jag snabbt min åsikt. Konsistensen som känns lite kornig älskar jag idag, och de underverk krämen gjort för min hud är tydliga.
Ett litet tips: Numera förstår jag verkligen varför alla tjatar på om att man ska pröva en produkt i minst två veckor innan man bestämmer sig för om den funkar eller inte. Visst, ibland så kan man inom loppet av några dagar förstå att en produkt kan vara skadlig för huden.
Men man ska inte förvänta sig underverk efter en eller två dagar.





Neutrogena visibly clear scrub - Någon gång i veckan scrubar jag ansiktet för att få bort döda hudceller. Enligt mig är detta den bästa ansiktsscruben då den är skonsam samtidigt som den motverkar finnar och oren hud. Förutom att produkten verkligen funkar så går den att köpa till ett billigt pris!
Ett litet tips: Applicera scruben framför spegeln så du ser att du scrubar hela ansiktet. Ta tid på dig så att du får bort alla döda hudceller. Var noga med att vara lätt på handen när du masserar in produkten och se till att inte scruba de känsliga områdena runt ögonen.
- Pröva även ansiktsmasken av samma märke. Den räcker länge, är billig och funkar jätte bra!






Anisktsmask från Yves Rocher - Detta är två super bra ansiktsmasker. Den första är med citronskal i och den motverkar finnar och orenhud. Citronskalet får huden att dofta jätte fräsch och lämnar huden väldigt mjuk.
Den andra ansiktsmasken återfuktar din hud och lämnar din hud väldigt slät. Den doftar sött och känns väldigt lyxig. Men om du har fet hud precis som jag ska du snåla med denna produkt... använder du den för ofta kommer du få finnar!



Aco acnelösning - Hur ordentlig du än är med rengöring av ansiktet så kommer du till slut få finnar. Då är denna produkt räddningen. Applicera den direkt på finnen några gånger under dagen så kommer du snabbt se resultat. Flaskan är stor och acnelösningen har samma konsistens som vatten, vilket gör att den räcker länge.
Ett litet tips: Jag tänkte dela med mig av ett superbra husmorstips som jag använt mig av i flera år. Nu innan studiebidraget kommer är nog alla rätt så panka, men det betyder inte att finnarna håller sig borta. 
Därför så blir du nog glad när jag informerar dig om att tandkräm är en super bra finneliminerare. Du stycker bara på ett tunnt lager av den tandkräm du har i badrumsskåpet och låter det sedan torka ut din finne... smart va?



Har du något bra hud tips? Vad använder du för hudprodukter?




2010-09-26
 14:36:06

Skor.


Jag älskar skor... men av någon konstig anledning har inte jag gjort ett enda inlägg om endast skor än. Därför har jag nu kollat igenom några hemsidor och plockat ut några av favoriterna.








Brandos.se - 749 kr


Brandos.se - 1699 kr

Scorett - 2100 kr




Brandos
- 699 kr

H&M - 399 kr




Brandos.se - 5899 kr



Brandos - 899 kr




2010-09-25
 23:08:46

-

















2010-09-25
 17:17:18

Miso funky


När jag scannade webben igår hittade jag några riktigt charmiga prydnader av Miso Funky. Jag tycker dom är grymt snygga... vad tycker du?




£ 22.00



£ 8.00



£ 8.50



£ 2.50



2010-09-24
 23:12:43

Fredag 24 september


Hej på er.

Sitter och slö kollar på halv dåliga filmer/serier/reklamer/och-vad-fan-håller-de-på-med-klipp.
Jag känner mig jävligt tråkig som bara sitter hemma, och jag känner mig jävligt taskig för att jag dissat en hel del vänner idag. Men jag kunde seriöst inte ta mig hem ifrån. Är sjuk. Och 100% säker på att ni faktiskt lidit mer av att träffa mig när jag mår så här. Dessutom lär ni ju blivit sjuka i övermorgon eller så.

Lina kommer dock "offra" sig imorgon och komma över. Det var ju trots allt hon som var sjuk först... payback is a bitch ;)







2010-09-24
 18:03:40

Jag kan inte sluta skratta åt detta klipp.


Detta är ett av de roligaste och klockrenaste klippen jag någonsin sett. Har kollat på det några gånger utan att det har slutat vara kul... så jag bara måste dela med mig av det!


This is a video recorded while a girl is on a general anaesthetic, after having her wisdom teeth removed.







2010-09-24
 14:18:52

Fårskinnsjackan


Till hösten får vi ett flertal nya jacktrender. Men som det ser ut just nu är fårskinnsjackan hetast. Designers runt hela världen har vissat upp sina versioner av it-jackan. I Sverige har bland annat Acne och Hope fårskinnsjacka i sin kollektion. 





Bikbok 499 kr


Topshop 160$


Topshop 400$




Topshop 160$




Topshop 360$

Topshop 360$




Vad tycker du om Fårskinnsjackan?




2010-09-22
 19:34:46

Det enda jag kan säga är... Skojar du med mig?


Jag har även idag scannat internet butiker efter konstig prylar. Av en ren slump har även dagens konstiga produkt med mustascher att göra.

Hemsidan som säljer produkten beskriver den så här: Byt din mustasch lika ofta som du byter strumpor! Detta vecko-mustasch-set gör så att du kan ändra din look varje dag!



Eftersom denna produkt troligen inte säljer så bra. Så tänkte jag köra lite försäljningssnack... Sara style!

Står ni precis som jag framför spegeln varje dag med en snygg outfit som du inte riktigt kan glädjas åt. Och det bara för att du känner att något saknas? Då är denna produkt svaret!
Vecko-mustasch-setet är det senaste inom mode! Med ett tio tal nöjda kunder kan vi lova dig att du kommer bli nöjd... eller, du kommer i alla fall inte bli missnöjd!
Dessutom finns det numera även ett vecko-mustasch-set i rosa . Så du kan nu variera din mustasch på en helt ny nivå!
Nu tänker du nog att det inte kan bli bättre... Men där har du fel!
Har du precis som jag en tajt ekonomi? Då kan du pusta ut. För nu kan du avbetala ditt mustasch kit för bara 5kr/månad. :'D





Bilder: kitsch.se




2010-09-22
 15:22:15

Guldkorn från Monkis höstkollektion 2010


Jag har precis kollat igenom Monkis höstkollektion och kan inget annat än att älska den. Att välja ut favoriterna var minst sagt svårt... men jag har vaskat fram några guldkorn.


120 kr

450 kr


150 kr

350 kr

400 kr

150 kr

100 kr

100 kr

60 kr



200 kr

250 kr

300 kr



Du kan se hela kollektionen här: http://monkiworld.com/





2010-09-21
 17:29:57

Det enda jag kan säga är... Skojar du med mig?


När jag satt och kollade runt på olika hemsidor hittade jag ännu en gång något som får mig att säga: Skojar du med mig?
Ibland har folk kanske lite för mycket fritid eller så är det bara extremt livlig fantasi? I vilket fall som helst är denna "Mustasch kudde" något i sin egen klass.









Vad tycker du om "mustasch kudden"?



2010-09-21
 15:34:43

Kilklack trenden håller i sig till hösten



Älskar du precis som jag kilklack trenden kan du se fram imot hösten 2010. För trenden håller i sig.
Vilket betyder att du med gott samvete kan dra på dig din kilklackar även i höst.
Fler kilklacks modeler än någonsin finns nu på skohyllorna. Så nu är det rätt tillfälle att handla fler par av trend favoriten i höst.
Behöver du lite inspiration innan du ger dig ut i butikerna? Kolla då in dessa bilder!

















Även moderedaktionen på tv4 uppmärksammar att kilklack trenden håller i sig. Här är deras 6 kilklack favoriter inför hösten 2010.





1. Svartvita skor med kilklack och peeptoe från Vagabond/Brandos.se, 599 kr.
2. Svarta skor med kilklack från Din sko/Dinsko.se, 449 kr.
3. Röda skor med kilklack från Yesstyle/Yesstyle.com, 750 kr.
4. Grå kängor med kilklack och snörning från Yesstyle/Yesstyle.com, 860 kr.
5. Skor med kilklack och dragkedja Din sko/Dinsko.se, 599 kr.
6. Sandaletter med kilklack från H&M/Hm.com, 399 kr.







2010-09-21
 01:08:07

Valet 2010 - Ett demokratiskt bakslag.



I söndags fick jag och ca 100 andra Socialdemokrater på den officiella valvakan det dystra beskedet att Alliansen vunnit valet och skulle styra vårt land i ytterligare en mandat period. Men inte nog med det, ett odemokratiskt parti hade fått en vågmästar roll. Vilket ledde till att inte ens Allians medlemar och partiledare riktigt kunde fira.
För igår gick ingen av de två blocken ut som vinnare. Något både Mona och Fredrik sa upprepade gånger i intervjuer.
När Fredrik Reinfeld indikerade att han tillsammans med Alliansen ville sammarbeta med Miljöpartiet förstod man att detta resultat var något man länge kunnat förutspå, men aldrig riktigt velat tro på.
Ingen hade kunnat tro att ett parti som Sverigedemokraterna skulle komma in i riksdagen i ett så pass välfungerande demokratiskt samhälle som Sverige ändå utger sig för att vara.

När vi vaknade i går vaknade vi till ett nytt Sverige. Vi vaknade till ett Sverige där ett främlingsfientligt parti sitter i riksdagen. Vi vaknade till ett Sverige där ett främlingsfientligt parti har möjlighet att bestämma över oss, hur vår ekonomi ska se ut, hur skolorna ska vara och hur den allmäna vården ska fungera.

Jag bor i en förort utanför stockholm... Känslan på torget i går var minst sagt dyster. Man kunde känna hjälplösheten i luften och ångesten låg som ett fett lager över hela byn. Detta var dagen efter... vi kommer få leva med den känslan i 4 år.
Det gör inte saken bättre att det vinnande blocket det senaste 4 åren underprioriterat vår statsdelen och stadsdelar runt oss.

De flesta jag känner som är politiskt insatta har uttryckt sin förtvivlan. Och de har ifrågasatt om demokratin är bortglömd. Jag förstår deras förtvivlan. Och ja, jag förstår att det är lätt att ifrågasätta demokratin när man får ett besked som detta.
Men man ska ALDRIG ge upp. Så är det med allt. Du har inte förlorat fören du ger upp. Och inom demokratin är slaget aldrig slut. Vinner de andra så betyder det bara att du har 4 år till på dig att slå tillbaka hårdare än någonsin.
De vanligaste reflexerna hos oss människor är att fly, stelna av rädsla eller slås. De två första är helt klart de enklaste valen. Men i detta fall måste vi slås. Vi måste slås för ett demokratiskt och civilicerat samhälle. 4 år är en lång tid. Men siktar man mot målet och påminner sig om vad målet faktiskt är så är det  helt klart värt det. Det är värt att kämpa för jämnställdhet... hur lång tid det än tar.




Vad tycker och tänker du om val resultatet? Lämna en kommentar med din åsikt!





2010-09-20
 18:33:24

-














2010-09-18
 18:37:50

En soffa utan kuddar är ingen soffa.


Det är i alla fall nästan sant. Kuddarna är ju mysfaktorn vi alla behöver, speciellt nu när det är så fult väder ute.
Det piffar upp och kan ändra hela intrycket man får av soffan.





(Pressbilder: bonjourmoncoussin.com)





2010-09-18
 14:43:05

-


















2010-09-17
 17:35:33

Inspirera mera




Som lite brukade jag och mina systrar alltid bygga himmelsängs liknande kojor. Det blev dock aldrig så här fint. Men det var ändå drömmen, vilket det fortfarande är. När jag samlat ihop lite pengar kommer detta bli ett efterlängtat projekt. Precis som på bilden kommer jag lämna en hel del golv tomt under sänghimmeln.. där jag kan sitta och hålla på med min scrapbook, blogga, göra läxor, dricka te och bara mysa.





Hittade denna bild för ett tag sen och blev helt förälskad. Färgerna och inredningen känns lantligt romantiska.
Och nu i höst mörkret, regnet och blåsten så värmer det när man ser ett rum som detta.




Vilket av rummen tycker du bäst om?

2010-09-17
 15:45:26

-


















2010-09-16
 21:14:23

Haha.. jag kunde inte låta bli


Haha, denna tjej är fan sjuk... Hennes farsa me för den delen






2010-09-16
 18:44:26

Hårvård.

Okej, jag får massa frågor om mitt hår. Folk undrar hur jag kan tuppera och spraya det så mycket som jag gör utan att helt tappa det. Så jag tänkte dela med mig av lita hårvårds tips. Och även lägga upp bilder på de produkter jag använder för att hålla mitt hår friskt.


Ja för det första är ju det här med hur ofta man ska tvätta håret. Jag försöker att tvätta mitt hår högst varannan dag. Vilket säkert låter som för sällan i mångas huvuden. Men det är faktiskt så att man inte ska tvätta det varje dag. Då det sliter på håret. Det betyder inte att du inte kan duscha varje dag. Köp en badmössa, and you're good to go.
Detta gäller även dig som använder hårspray. Jag gissar att du väldigt ofta får höra att det är dåligt att sova med hårspray. Men tänk efter... du behöver mycket mindre hårspray när ditt hår inte är helt nytvättat. Så tvättar du håret varje dag måste du spraya håret massa varje dag.
Detsamma gäller tuppering. När ditt hår inte är helt nytvättat behöver du inte tuppera det lika mycket.
Du minskar även användningen av värmevärktyg som plattänger och hårfönar när du inte tvättar det varje dag.
Och som jag sa tidigare så sliter du på håret när du tvättar det för ofta. Lägger du ihop allt det så kan du enkelt räkna ut att du tjänar på minskad hårtvätt. (Glöm dock inte att bortsa ut håret innan du går och lägger dig på kvällen.)


Att använda balsam och hårinpakningar kan aldrig överskattas. Jag brukar använda hårinpackning en gång i veckan.
Balsam använder jag vid varje dusch. Felet många gör gällandes balsam är att de använder det som om det vore shampoo. Med det menar jag att de masserar in det för att sedan direkt skölja ut det. Frisörers och mitt tips är att du åtminstione låter det sitta i 5 minuter.
Applicera alltid balsamet det sista du gör när du duschar. Skölj ut och avsluta alltid med en kalldusch vilket ger håret en extra lyster.


Avslutar gör jag alltid med någon leave-in produkt. Just nu kör jag på en som heter "It's a 10" som jag köpt i U.S.A. Jag gissar på att du kan hitta den på nätet. Hittar du den tycker jag absolut att du ska köpa den. Då den gör under för ditt hår.
Men om du inte känner för att köpa via internet, utan hellre vill ha en bra produkt du kan hitta i de flesta svenska affärerna ska du satsa på produkten "Smooth 'n' Chic Lotion" från Got2Be. 






Super shampoo och balsam som verkligen räddade mitt hår. Det gick från slitet och frizzigt till mjukt och glansigt.







Detta är hårinpackningen från samma serie som shampoo och balsamet. Du kan antingen ha i det i 5 min, vilket då är för dig som endast har lätta slitningar. 
För dig som har riktigt slitet hår är rekomendationen att du ska låta det verka i minst 15 min. (Släng på en ansiktsmask samtididigt. På det sättet sparar du den tid som du ofta skyller på att du inte har när du bara gör en av dessa behandlingar i veckan)






Jag har inte lagt upp några nya bilder på ett tag. Men jag är blond igen (jag är påväg mot vitt hår). Så jag använder även silvershampoo vid varje dusch. Shampoot är inhandlat i U.S.A. Och blev snabbt mitt nya favorit silver shampoo.







Ja, bilden förklarar ju sig själv. Det jag kan säga är att det verkligen funkar. Mitt hår blev 1000 gånger snyggare. 




Ja det var det. Jag hoppas du lärt dig något nytt. Om du har något tips att dela med dig av, så lämna gärna en kommentar.
Jag avslutar allt och säger hejdå med ett bonus tips. 
Detta är ett gammalt husmanstips och du använder dig av något nästan alla har hemma. Det enda du behöver göra är att applicera olivolja eller rapsolja i jämnt i ditt hår. För att inte kladda ner möbler slår du in hela håret i plastfolije så som om du skulle göra en hemmagjord badmössa. Låt verka så länge som möjligt och skölj sedan ur. Tvätta ur håret ordentligt och behandla med balsam och eventuellt hårinpackning. 
Detta kommer garanterat göra ditt hår silkes lent och glansigt.




2010-09-16
 14:37:24

Det enda jag kan säga är... Skojar du med mig?


Genom åren har jag sett sjuka klädesplagg med galna tryck. Men, haha detta tar nog priset. Eller ja, det ligger högt upp på listan i alla fall. Hittade dessa bilder på en av mina favorit bloggar: http://stylissimo.blogg.se/ 
Och jag håller med om att plaggen på något underligt sätt är riktigt charmiga.















2010-09-09
 18:45:40

Torsdag 9 September

Kom precis hem från skolan och känner mig halvt död. Jag vill att det ska bli fredag nu... eller rättare sagt fredag kväll.
Börjar tidigt som fan imorgon, teater till 11.00. Snabb lunch och sedan iväg på ett möte på söder. Efter det bär det av till Abrahamsberg för att träffa älskade Lina och Jessica.
Tjejkväll av högsta grad ska det bli med filmer, lite dricka och massa popcorn.


Men i alla fall... tillbaka till idag. Det enda jag riktigt fått gjort är att komma iväg till teatern för att få info om den barnpjäs vi ska börja med och lite ny info om musikalen Hair som kommer att gå på stadsteatern i vår. (Kom och kolla?)
Resan till teatern är en och en halv timma. Jag var där en timma och sen var det hela resan hem igen. Haha, det låter och var helt ovärt. Men trots det är jag glad att jag var där.



Håller btw på att fixa med kamera och så, så jag kan fixa en hår eller smink video. Som förut vill jag gärna att ni skickar in hår/sminkfrågor. Vill du veta hur man gör en specifik frisyr eller hur man sminkar efter en viss klädstil är det bara att bara skicka in en beskrivning på hur den ser ut eller bara bifoga en bild. Ja ni vet det gamla vanliga ^^
Ni kan skicka alla frågor o.s.v. till: [email protected]


Nu ska jag ta fram min modescrapbook och jobba lite med den. Jag tänker skriva lite senare om hur du kan göra din egna modescrapbook. Vad du behöver, vilka tekniker du kan använda, vilka format det finns o.s.v. Och så lägger jag självklart upp lite bilder på min bok så ni får lite ideer om hur du kan gå till väga.
Det är ett askul tidsfördriv som passar dig som är modeintresserad perfekt. Jag har hållit på med min ett tag, utan att tröttna på det... än i alla fall. ^^










2010-09-08
 20:11:50

Hot from Hottopic

Hej allihopa. Har precis skummat igenom både den Engelska och Amerikanska Hottopic hemsidan. Jag hittade en hel del grymma saker. Jag tänkte dela med mig av några snygga bilder. Så... här kommer "Hot from Hottopic".





























2010-09-07
 20:51:11

Tisdag 7 september

Sitter hemma och är sjuk. Tråkigt som fan, och sjukan tär på mig... Men, all denna slö tid har givit mig massa tid att hitta nytt material för bloggen. Så det blir mycket uppladdat inom kort tid.
Jag kan även medela att jag igen letar efter en ny bloggdesign. Jag hittade ju som ni märkt aldrig en ny sist jag var i farten. Men jag hoppas på bättre lycka denna gång.

Jag tänkte även pröva på att göra någon smink eller hår video någon helg snart. Många av er har bett om det så jag ska göra mitt bästa ^^

Jag har varit urusel på att blogga den senaste tiden. Och jag har saknat det extremt mycket, så det är kul att jag äntligen tagit steget för att komma tillbaka fullt ut!

//Sara









Test