2009-10-29
 19:26:34

Kavaj x 3 från Top Shop

 

 

 

2009-10-29
 15:15:11

Förlåt! Dålig uppdatering


Hej på er <3
Förlåt för att det inte blivit något skrivet, men jag har varit extremt stressad. Och igår var det massa shopping hela dagen. Haha nej det är inget jag klagar för. Även om det låter så ^^

Jag håller i alla fall på att färga håret nu. Och i början av nästa vecka får ni se resultatet. (Väntar med att ta foto tills min kamera är här)

Idag ska jag ha en riktig spa dag, ansiktsmask, bad, hårinpackning, o.s.v. Vilket är dagens tips.. Ta dagar som bara är för er. Dagar ni tar hand om er och ingen annan. Det förtjänar ni! Jag glömmer så lätt att ta hand om mig själv, vilket bara lider till att man mår dåligt. Så satsa på er själva.

Ja det var väll allt för nu. Men jag lovar att skriva lite mer ikväll. Ha det så bra så länge.
//Sara

 

 

 

2009-10-26
 17:58:19

Sara tipsar: Frisyrer till lockigt hår


Fick in en läsar fråga igår efter jag skrivit min lilla frisyr guide. Det var nämligen så att hon som skrev har naturligt lockigt hår vilket kan göra det lite svårt att fixa det på samma sätt som jag gör.

Jag skulle aldrig föreslå att hon skulle platta hela håret då jag tycker det är otroligt fint med lockar. Dessutom är det så att permanentat hår är på väg tillbaka på riktigt, att då ha det naturligt är ju hur bra som helst.
Kan även medela att slingorna är påväg tillbaka.


Jag har då kommit fram till två olika frisyrer som skulle passa dig väldigt bra. Och båda utgår från samma enkla koncept. Eller rättare sagt den första frisyren är själva konceptet som den andra utgår från.




Frisyr nummer 1:


1.
Börja med att tvätta håret. När det är färdigt kramar du i hårmousen vid namn: Got2be 2sexy. Den är perfekt för lockigt hår och får lockarna att synas mycket bättre. Den ger även mer volym.

2. Låt håret torka av sig själv, och var noga med att låta det hänga fritt, alltså får det inte sitta i någon hårtoffs som kan lämna fula veck speciellt då du har hår mouse i.

3. När du låtit det torka är det dax att platta luggen. (Bara luggen då! Förstör inte ditt vackra hår!)

4. Nu är det till att börja med tupperingen. Du ska då göra det jag kallar för "fejk"-tuppering. Det går ut på att du med en kam bara tupperar håret längst in vid hår botten. När jag gör det och vill ha extra volym gör jag som så att jag tupperar och sprayar en slinga i taget. I början lägger du fram håret över ansiktet. Som om du hade en jätte lång raklugg. Till slut kommer det bli lite mycket och då kan du sätta upp det i en väldigt, väldigt, väldigt lös toffs. Undvik dock det då det inte ger samma volym. Men se till att om du gör det dra ihop det till en centrerad toffs. Du ser ut att ha väldigt tjockt hår (precis som jag) och du kan därför göra flera toffsar som ligger över varandra.

5. När du gjort det över hela håret släpper du ner håret som du vill att det ska ligga. Och ja det kommer se en anning konstigt ut nu, men det är nu du ska skulptera håret så var inte rädd för det. Börsta lite lätt det översta håret. Men var försiktig så inte lockarna blir ut kamade eller det du tupperat.

6. Avlsuta med lite hårspray och (om du har) lite glansspray (ska du köpa en tipsar jag om Proffs glanspray som bara kostar 39 kr)




Frisyr 2:


1.
Här utgår du från den föra frisyren. Alltså du gör alla de 6 st stegen jag skrev om förut.

2. Efter du gjort det plattar du lite mer av håret så du får som en lång plattad raklugg.

3. Nu ska du tuppera luggen hur mycket som helst. Då det du ska göra är en rockig uppsätning av luggen. Du ska alltså göra en twist på den vanliga svensson uppsättningen av luggen som så många tjejer har. 
Se till att spraya ordentligt. Spraya dock underifrån (vilket du ska göra när du sprayar det andra håret också) då det ger mer volym.

4. Kama lite av överhåret i luggen så det blir slätt överst och fixera sedan med små klämmor och mer hårspray.

5. Efter det tupperar du lite av det hår du har kvar på sidorna, och kammar även det slätt överst. (Du ska inte tuppera lika mycket som i luggen utan bara göra lite mer volym)

6. Fixera även det håret. Sätt klämmorna en bit bakom örona.

7. Dela håret på två och dra fram det över axlarna.


- Vill du följa trenderna och skaffa dig mer av en Rockabilly frisyr drar du istället allt hår till ena sidan av axeln. Fixerar det med klämmor och pryder den sida du inte har håret på med ett hårspänne med blomma på. - 


Och så enkelt var det. Två frisyrer som passar till både dag och kväll.




Här är min vackra läsare som jag skrev detta frisyr tips till: 






Tips för att hålla ditt hår fint när du har dessa frisyrer:

- Folk tjatar alltid på om att man inte ska sova med hårspray då det skadar håret. Och visst gör det de. Men att tvätta det varje kväll och tuppera + spraya extremt mycket varje morgon är mycket skadligare. För dag två behövs det inte alls lika mycket.

- Ha i hårinpackning en gång i veckan. Jag har ingen riktig favorit, och eftersom allas hår är olika funkar inte samma sort lika bra på alla. Det enda viktiga är att du kollar så att inte hårinpackningen du köper tynger ner ditt hår.

- När du börjar fixa ditt hår på det här sättet kommer det vara rätt så komplicerat, då ditt hår inte vant sig vid sprayen och sättet att lägga sig på. Men håll ut!



Har du några hår dileman? Skicka ett mejl och ett foto till: [email protected]
Skriv i ditt mejl vad du har för stil o.s.v. så jag vet vad du gillar. (:




2009-10-25
 20:14:18

Idag.


Usch, denna dag har varit så mycket mer stressigt än va jag trode den skulle bli. Upp tidigt som fan, vilket inte är okej när man precis fått lov. Har planerat veckan, skrivit upp vad som behövs göras i bloggen, tagit kontakt med en web designare så en layout kan fixas hit (som ni kan se är det väldigt rörigt här just nu, ska skriva lite om vad som hände senare i inlägget), städat, tvättat, ringt massa samtal (ej roliga samtal om man säger så), firat lilla syster, o.s.v, o.s.v.
Men nu ligger jag i sängen och kollar på Top Model. Och det känns jävligt skönt att denna dag faktiskt är avklarad nu.

Måste bara säga... fy fan va bloggen växer. Det är så kul att känna att man faktiskt lyckats med en grej! Stavningen är inte den bästa och inläggen är inte de längsta, men ni ser över det. Och ni verka gilla det lilla
jag skriver i alla fall. Tack <3


Ehhm... jo.. jag skulle säga vad som hände med denna blogg layout. Jag beställde den av en tjej på ett annat internet comunity. Och sa då klart och tydligt vad jag ville ha (jag kommer faktiskt inte säga nu precis vad det var som missades, eftersom det kommer vara med i den kommande layouten ^^) och att jag behövde få det kodat. För mina design/kodnings skills är = 0! Men ja i alla fall. När layouten var färdig fick jag för det första betala mycket mer än vad det var meningen att jag skulle göra från början. Och ja vad ska man göra åt det. Hon behövde dra så jag fick betala så skulle hon fixa dagen efter.
När jag dagen efter loggar in säger hon att hon själv inte kan koda men ber en av alla sina 100 blogg kompisar att göra det. Efter det hör man inte ett knyst av henne på hela dagen.
Så dagen efter hör jag av mig igen, och då kan hon helt plötsligt koda. Redan där börjar man ju undra.
Hon lägger in headern... förstör lite bland koderna.. och sen tar det slut. Hon börjar kalla mig idiot, efterbeliven, trög fattad, o.s.v, o.s.v... varför? Jo hon är sur på mig eftersom jag inte gör det jobbet jag betalat henne för ''/
Största problemet är ju att hon lämnar mig med en halv design som var ifrån en gratis design. Det enda kravet skapparen hade var att man inte fick ändra på det. Så att hon gjorde som hon gjorde kan faktiskt få mig anmäld.
Gör man så? Är det proffesionelt? Nej skulle inte tro det, inte någon stans.

Och att hon dessutom behandlar mig som hon gjorde, man gör inte så mot någon som betalar en för ett jobb. Och hon tjatade på om hur mycket tid hon lagt ner. Det mesta snodde hon rakt av från andra bloggar. Dessutom snackade jag ju med henne på msn medan hon gjorde den. Och det tog HÖGST 10 min.


Oj haha, gissar att 90% av allt detta var otroligt osamanhängande. Men kände att jag behövde skriva av mig ^^
Vem var det som gjorde detta mot mig då? Det är bara kolla på headern som ligger uppe just nu. Varning till alla er bloggare där ute, köp ingen design av henne! Hon är väll så där 10 år också så mogenheten är väll inte på topp ^^

Vad tycker du om det beteendet?






2009-10-25
 13:10:47

Hur jag fixar mitt rockiga hår


Igår fick jag en förfrågan av en läsare om att jag skulle förklara hur jag fixade mitt hår nu när jag ska ha hår special.
Just nu har jag ju ingen riktig kamera. Men jag får en om några veckor, och då blir det en video blogg! (:
Så länge tänkte jag förklara så gott jag kan med ord.
När folk ser mitt hår tror dom jag håller på länge varje dag, men så är det inte alls. Visst, övning ger färdighet. Och nu går det mycket fortare än i början. Men det har aldrig tagit mer än en kvart.
Så hur gör jag? Jo... :

1. Du börjar med att tupera, tupera, tupera. Det jag alltid gör först är att tupera längst in vi rötterna med en kam, jag gör det då slinga för slinga. Och sprejar slinga för slinga. Felet många gör är att dom liksom inte släpper kamen när dom ska dra upp den igen. Gör du inte det så borstar du ju ut det du precis tuperat. 

2. När det är klart tar jag fram en vanlig borste och tuperar hela håret. Tupera hela håret. Bry dig inte om det ser konstigt ut (vilket det antagligen kommer göra), det fixar vi ändå till sen. När du är klar med detta kommer du se ut som ett lejon ur djungelboken. Glöm inte att hela tiden vara framme med hårsprayen och spraya.

3. Det är nu det jobbiga börjar. Du ska få allt att se snyggt och jämnt ut. Jag brukar då använda kamen igen och släta ut det översta håret. Eftersom det är underhåret som får det stort. Så du ska inte alls borsta igenom allt. Det leder bara till att håret blir platt igen, och det kommer bli mycket svårare att få till det igen. Spraya sedan hela håret igen. Spraya då med sprayen 30 cm från håret så det inte blir några "spray klumpar". Jag avslutar alltid med glans spray. Då det för det första håller håret snyggt och dessutom hjälper sprayen att fixera håret.


Ja det var allt. Jag kör just nu på Proffs när det gäller både hårspray och glansspray. Jag kommer dock byta hårspray nu under lovet då mitt hår vant sig för mycket med proffs.


Så här ska i alla fall resultatet se ut:






2009-10-24
 18:01:40

Hej på er <3


Äntligen lov! Och jag är helt slut körd, så idag och i morgon kommer gå åt att ta det lungt. + att fira lilla syster som fyller 13 år i morgon :D
Så uppdateringen kommer inte vara den bästa. Men i början av nästa vecka kommer bloggen igång på riktigt igen!

Tänkte dela med mig lite av vad som komma skall. Jag kommer ha en stor hår special, där jag tar upp hösten/vinterns hår mode, olika metoder att sätta i löshår på, hår skötsel, m.m. + att jag då kommer skriva och publicera bilder på mitt hår när det går från brunt till blondt. Jag lovar, det blir ingen kissie/dessie/blondin bella grej!

Sen kommer även minst två nya bloggpunkter invigas. Två stycken jag tror ni kommer gilla skarpt!

På tisdag kommer även den nya datan... vilket betyder mer plats... vilket betyder instalering av rätt stavningsprogram... vilket betyder minder fellstavning. Så slipper ni märka av att jag är ett dyslexi barn lika mycket ^^

Jag kommer även ta upp de hetaste jeans modellerna just nu, och massa massa annat mode.
Och ni kommer få mer inredning. Det har inte blivit så mycket av det med det kommer mer nästa vecka.



Glöm inte att kommentera eller att läsa via bloglovin! Och vi hörs sen. Puss på er <3







2009-10-23
 14:00:24

Trend Rapport


Nu till hösten finns det hur mycket nya trender som helst. Det är svårt att sålla ut det rätta och lämna de mindre viktiga bakom sig. Så jag tänkte ta upp tre av dom (enligt mig) viktigaste mode trenderna i höst.


Till att börja med tänkte jag ta upp den djupt v-ringade klänningen/toppen. Är du vågad och vill gå så långt som möjligt (vilket i detta fall är mest fashion) ska du ha en v-ringning som går ända ner till naveln. Vågar du inte ta ett så långt steg? Då ska du kolla in denna klänning som är perfekt till fest.




Det andra jag tänkte ta upp är skinn tightsen. Dom var framme och nosade redan förra året, men nu är dom tillbaka. Starkare än någonsin. Hejdå jeans och chinos... hej hej tightsen!




Och slutligen tänkte jag tipsa om den å så snygga bredaxlade jackan! Passar på nästan alla, och är ett måste för alla mode medvetna tjejer. Trenden håller i sig så satsa pengarna på en snygg bredaxlad jacka.



(Samtliga bilder från Net-a-Porter.com)


Jag fick dessutom en ögon öppnare när det gäller skinn jackor för någon dag sen. Det är sjukt snyggt med en oversize skinn jacka. Eller vad tycker du?







2009-10-22
 23:17:52

Godnatt <3


Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: jag har världens bästa läsare! Tack <3 Ni gör bloggen med alla era fina kommentarer! Fortsätt så! Så jag vet vad ni gillar för slags inlägg. Om ett tag kommer det komma nya blogg punkter. Så håll ögonen öppna (:
Är det något ni tycker fattas i bloggen eller vill ha med av är det bara att skicka iväg en liten kommentar.



Idag har jag tänkt på det här med längtan. Jag vet att jag och många fler längtar efter att komma bort, söker äventyr och ett nytt liv. Jag har så många gånger klagat på min hemort, träffat vänner som bor på andra ställen och bara önskat att jag fått bo där med. Men vad är det vi igentligen tror och förväntar oss, vart är det vi vill? För skulle jag bo i min drömort skulle jag bara vara granne med massa själar som själva längtade bort.
Och vad är det för äventyr vi vill ha? Vi lever inte i en film eller sitcom (även om det skulle vara så mycket enklare). Om vi bara öppnade ögonen skulle vi se att livet i sig är ett äventyr, ofta ett jävligt svårt äventyr med massa svåra saker att överkomma. Men det är väll det som gör ett riktigt äventyr?
Och visst ibland skulle det vara skönare att bara få dropa allt och leva som någon annan för en dag. Men betyder det att vi skulle vara lyckliga? Betyder det att vi inte efter ett tag skulle tröttna och vilja ha ett nytt liv? Dessutom kan det vara så att det liv vi trode var så perfekt, i grund och botten bara var hemskt. För sorg är oftast inget man ser utifrån.
Men att pröva allt detta kanske skulle vara en värdefull läxa/upplevelse. Något som skulle få oss att inse att vårat liv är det liv som det är meningen att vi ska ha, och att äventyret vi kämpar med just nu inte skulle varit detsamma om vi hade levt någon annan stans.

Håller du med? Har du känt/känner så här? Lämna din kommentar.






2009-10-22
 18:19:31

Till "C"


Fick en kommentar i dag signerad "C" som ville att jag skulle lägga upp en bild på mig fram i från på mitt hår. Och det är klart jag gör (:
Hadde inga sådana bilder så fick ta en lite snabbt. Kanske inte bästa kvaliteten o.s.v. men men ^^ Hoppas det hjälper i alla fall.

Och tack för den fina komplimangen :D







2009-10-22
 15:40:44

Ringar - Höstens måste!


Du har väll inte missat höstens stora accessoar trend? Massor, massor och igen massor med ringar! Hur snyggt som helst och passar alla outfits. Blanda stora ringar med några neutrala. Och var inte rädd för att ha på dig flera samtidigt. Vill du ha riktig ring insperation? Slå på "Vänner" (Friends) klockan 19.30 på kanal 5. Och kolla in Pheobe (Lisa Kudrow). Hon har alltid på sig massa snygga ringar.
Tänkte lägga upp fyra snygga ringar alla från Topshop. (:

Har du vågat satsa på denna trend än?




2009-10-22
 11:20:42

Att göra slut.


Att göra slut är aldrig lätt. För även om det inte finns några känslor kvar, så har dom funnits där en gång.
Man vill inte såra sin partner. Men det ska aldrig leda till att man stannar kvar i relationen bara för att skyda den andra. För i slut ändan är du själv prio ett.
Hur ska man göra det då? Det finns inga konkreta svar, då alla relationer ser olika ut och alla personer är olika. Men grunden ska alltid vara en konversation. Du måste förklara dig. Jag har under åren av räddsla gjort slut och sedan bara ignorerat personen i fråga. Men idag förstår jag hur hemskt det måste varit för den andra personen. Hur han måste reagerat. Att sitta ensam med 1000 frågor och inga svar. Nästan alla har nog råkat ut för en sådan hemsk upplevelse. Att få sitta hemma med tårar i halsen, ångest och uppgivenhet. Är det något man vill utsätta en annan för? Vill man såra någon som man delat intima stunder och kärlek med?
Men lika hemskt det är att råka ut för detta är det bra att man gjort det. När man själv blivit sårad på det sättet förstår man smärtan, och är mer nogran att utsätta andra för den.

Hur förbereder man sin partner för detta då? För det första är det aldrig bra att hålla på det, att låtsas som att allt är bra för att sedan bara släppa en bomb. Och för det andra säg aldrig stereo typ meningen: Vi behöver prata. Utan förklara lite bättre. Och när du väl sagt detta, var noga med att göra plats för ett möte så snabbt som möjligt. Dra aldrig ut på det, då även det kan ge ångest och enorm oro. Och viktigast. fega inte, var klar på din sak, för att ge hopp i onödan är bara sårande.

När du väl har konversationen, vad gör du då? Jo du måste vara nogran med att du får med allt. Planera gärna innan vad du ska säga. Men klanka aldrig ner på din partners fel. Att bli dumpad är jobbigt nog.
Och säg hur bra ni haft det. Men gå inte in på detaljer för mycket. För det är i det förflutna.
Låt din partner säga sitt, och se till att konversationen är avrundad på ett bra sätt. Även om det tar tid.
För tiden är en värdslig sak när man tänker på den sorge tid man sparar sitt ex.





Två av de värsta kändis break-up's genom tiderna:


Justin Timberlake och Jessica Biel:

Vi har ju länge vetat att det varit slut mellan Justin Timberlake och Jessica Biel. Men nyligen har det kommit fram hur det verkligen gick till. Hur gjorde Justin det? Jo, över telefon!! Han skickade ett enkelt sms och det var allt.
Usch på det! Att göra slut via telefon vare sig det är med ett samtal eller via sms är alltid ett big NONO!





Chris Brown och Rihanna:

Några dagar efter anmäla av misshandeln tar det slut mellan Chris och Rihanna. Hur? Jo, Chris ändrar sitt status på facebook. Illa, illa! Varför? Jo han ville inte vara tillsammans med en skvallerbyta.
Enligt mig är det bra att det tog slut. Men att göra slut över internet som är ett så öppet forum är nog det värsta som finns. Skärpning! 






2009-10-21
 22:54:26

Favorit rockabilly klänningen


Jag ÄLSKAR denna klänning! Den är helt jävla underbar. Och modelen är ju otroligt vacker! Perfekt bild med alla snygga tatueringar. Det gör liksom hela bilden komplet. Och kombon rosa/orange/lila är snygg snygg snygg.

Haha oj va jag använde många hyllande ord. Men jag gillar verkligen denna look.







(Foto: bettiepageclothing.com)


2009-10-21
 18:55:56

Kändis Mugshots


Jag ska börja med att jag absolut inte tycker det kul med folk som åkt fast + har orsaker till att åka fast.
Men ibland kan det vara skönt att få se kändisarna i sina värsta dagar och tillfällen.
Så det är en boost för hos vanliga dödliga att ibland få se lite sådant. ^^




Stephanie Pratt




Nicole Richie




Mischa Barton



2009-10-21
 09:53:09

Godmorgon på er <3


Sitter hemma och har allmänt tråkigt. Jag är redo att gå. Men vart ska jag? Sitta utanför skolan innan det börjar, nej tack.
Hjärnan överbelastas snart. För många möten, för många läxor och för mycket skola. Snälla lovet skynda på dig lite nu!

Tänker bjuda på en ego bild nu. Så bli lite happy ^^ Och glöm inte att kommentera :P (Och igen, bloglovin finns ^^)

Puss på er så hörs vi ikväll (:







2009-10-21
 00:17:14

Godnatt <3


Jag måste ju ha världens gulligaste läsare! Tack för alla söta kommentarer! Har haft en väldigt jobbig tid på senaste tiden. Psyket har inte vart det bästa, och jag har inte vart på mitt gladaste humör. Men alla snälla grejer jag fått höra har gjort mig en aning mer happy.



Idag har jag tänkt på det här med fördomar. Ja det är ett stort ämnen, men jag har funderat på just det med vad som räknas feminint och muskulint när det gäller kläder och färger på kläder.
Det var en som sa till mig att det var gay när en kille hade på sig rosa kläder. Men va fa-an!! Och alla killar som har rosa på sig är feminina. Wtf? Tycker man det, och är anledningen att man som kille inte skulle våga ha rosa på sig var att dom inte ville se kvinliga ut... ja, då är man inte säker på sin sexuallitet/manlighet. Så enligt mig är det riktigt manligt att ha rosa på sig. Haha ja om det inte är så att snubben i fråga faktiskt är gay och utstrålar det.
Längre in i konversationen tar jag upp det här med den "lesbiska sterotypen". Om en tjej går klädd så, skulle då din första tanke vara: Hon är lesbisk.
Och vad får jag för svar?: Nej!
På vägen hem snurrade jag vidare på dessa tankar. Och kom fram till det att fördomar mot killar är mycket starkare. Varför? Ja, varför.. det är ju p.g.a. vad vi i sammhället anser som mest acceptabelt när det gäller homosexuella. Det är mer okej att vara lesbisk än bög. Varför, varför, varför? Det är ju precis samma sak, enda skillnaden är ju några bröst. Och vad dom har mellan benen. Men män måste enligt sammhället vara manliga och där av ej klä sig i rosa.

Vad tycker dom om det här? Lämna en kommentar (:







2009-10-20
 22:46:16

Insperation


Jag älskar dom här bilderna!
















2009-10-19
 21:27:22

Godnatt <3


Ja det blev inget mer än ett kvälls och morgon inlägg, men jag hade inte orkat mer idag.
Har fått massa fina kommentarer idag. Tack! <3

Idag har jag tänkt på det här med "kända bloggar". (Detta gäller inte alla kända bloggar säger jag nu på direkten!) Varför är det så att de flesta kända bloggarna är en jävla hög av sell outs?
Jag menar jag kan också få en stor blogg. Det är bara att dra på ett fett lager av burn utan sol/sko kräm (eller vad fan det är dom har i ansiktet), ljus läppgläns jag kletar på var annan minut, sönder blonder håret, dra på mig baby rosa kläder och byta namnet till pussy eller något sådant.
Men hur kul är det på en skala? Och hur kul är det igentligen att läsa flera bloggar med i princip samma innehåll?

Vad tycker du om detta?






2009-10-19
 15:03:31

Migrän!


Och så ligger man hemma med migrän, kul va? Helt jävla ut tråkad och ingen insperation över huvud taget.
Någon kan väll muntra upp mig? :D
Ni får ursäkta om uppdateringen idag blir lite dålig. Ska försöka blogga lite senare, men just nu kommer jag inte alls på vad jag ska skriva när det gäller mode och inredning.
Sån tur var är det i alla fall migrän, så det lär ju gå över till imorgon.. Det måste gå över till imorgon! Har massa möten jag inte kan missa eller boka om.
Tankarna bara for runt i huvudet: Jag borde äta lite, jag borde städa lite, jag borde göra läxor, jag borde dricka lite kaffe, jag borde läsa lite i boken, jag borde sova lite, jag borde, jag borde, jag borde. Men det är så mycket att jag inte vet vart jag ska börja, och mina krafter räcker inte riktigt till något. Förutom att sova då, kommer dock inte kunna sova i natt i såna fall.
Men men.. Vi hörs sen hoppas jag. Och lämna massa kommentarer så blir jag glad :D
Bjuder på en osminkad bild (eller har lite mascara, men det är allt ^^)







2009-10-18
 23:05:57

Godnatt <3


Och så var helgen åter igen slut. Imorgpn börjar en ny vecka, stressigare en annars. Men jag kan i alla fall se fram i mot det långa höst lovet som kommer efter. (Eller långa och långa. Men en vecka av ledighet kommer verkligen inte en dag försent.)
Ni som följer min blogg vet redan vad jag ska göra under höst lovet, men för er nya läsare berättar jag det nu ^^
Under lovet kommer jag bli blond igen :D Jag kommer självklart lägga upp bilder på resultatet.
Men tänkte ladda upp två äldre bild på mig från den tiden jag var blond.






(Måste bara säga: Det ser ut som om jag har väldigt stor näsa på andra bilden ^^)



Just nu går det väldigt bra för bloggen. Ligger uppe på 97 unika på en dag. Och enligt mig är det väldigt bra för en blogg som existerat i ca en vecka!
Och de söta kommentarerna rasar in, så bloggen måste vara omtyckt! Alla söta läsare: Glöm inte bloglovin! (:



Idag har jag suttit och tänkt på det här med skuld. Vi alla känner skuld då och då.. för saker vi råkat göra, för saker vi gjort med flit, och för saker vi inte ens gjort. Det kan vara små saker, saker som vi bevitnat.
Och jag tror/vet att detta med skuld kan vara bra ibland. Det kan visa att vi faktiskt inte är dumma, vi kan ha gjort något dummt och genom skulden faktiskt förståt att det vi gjorde var fel.
Men vad gör man när man känner skuld för saker som inte var så farliga, eller saker som vi inte kunnat göra något åt. Jag vet att jag i alla fall haft ångest och legat uppe hela nätter och bara tänkt på små händelser.
Vad tycker du man ska göra i dessa situationer? Hur ska vi resonera när det gäller små saker vi inte kan sluta tänka på och mår riktigt dåligt över? Hur brukar du göra för att må bättre och distrahera dig när du hamnar i en onödig skuld attack?






2009-10-18
 20:58:27

Socker söta donut halsband


Är det godis? Är det donuts? Nej, eller jo det är donuts, i alla fall halsband med donut formade hängen.
Jag gillar dom skarpt, men man blir extremt gottis sugen! Du hittar dessa fina halsband på cocoo.se.





Vad tycker du om dessa halsband?



2009-10-18
 16:49:08

Rockig klänning från vivistyle


Hittade hemsidan vivistyle igår och där fanns det massa snygga kläder. Bland annat denna underbara prickiga klänningen.
Den passar till alla tillfällen, till alla stilar och alla personer.
Jag älskar som jag tidigare sagt kombon svart och vitt. Och det prickiga gör ju allt så mycket bättre.
Du hittar denna fina klänning på: vivistyle.se. Och den finns i svart och vitt.









Vad tycker du om denna klänning?



2009-10-18
 15:10:14

Tara den Underbara <3



Jag har hittat en ängel på jorden! Jag älskar dig min finaste!
En vacker dag ska jag åka hem till dig och kidnappa dig, för jag HATAR att vi inte bor nära varandra!
Och då ska jag gömma dig i min garderob, och bygga dig ett slott! <3
Du betyder så mycket för mig, och du finns alltid vid min sida. Vilket jag är evigt tacksam för.
Du gör mig glad när jag är ledsen och får mig att skratta när jag gråter.
Du är en av de vackraste människorna jag vet, både utseende mässigt och när det gäller personligehet.
Du är den som alltid vet vad du ska säga.
Du är den som är extremt begåvad.
Du är allt!

Jag älskar dig, och känner mig hedrad över att just jag får ha dig som vän!


Jag tänkte publicera en av de vackraste texter någon skrivit till mig. Texten av dig:

Ta åt dig av orden nu, för alla är tagna rakt ut hjärtat mitt. De som skadar dig, psykistk, som fysiskt, är inte värda vatten. De har ingen aning om vem du är. 
Jag kallades en gång för en trasdocka. Trasdockan tara. Det är efter de jag levt. Och det känns lite så om dig med.
Du går sönder, och någon syr samman såren, dock kan man inte göra något åt insidan. De får ta sin tid att läka. 
Någon river sönder trasdockan igen. Och hålen sys åter igen ihop
Men ju fler gånger man syr, desto fler sömmar är det som kan spricka
Och när alla dessa spricker, så behöver man mer än ett mirakel
För mig, så var du ett av mina mirakel. Du är ett mirakel. En ängel, helt underbarJag önskar verkligen att jag kan sy ihop de brustna sömmarna, för du förtjänar verkligen att kunna skratta och le, utan att någon krossar dig totalt.






2009-10-18
 13:31:08

Tove - Favoriten i Idol


Jag kan inte låta bli att älska söta och begåvade Tove i Idol 2009.
Tänkte lägga upp de två favoriter jag har av hennes medverkan i idol (:










2009-10-18
 12:40:25

Fokis Naglar



Vill börja med att säga grattis till Foki till de tre priser hon vann på Blogg awards, och så klart att hon nu även är 18 år :D


Jo, precis som jag är vet jag att det är många som är fascinerade av Fokis naglar. Hon har ju flera gånger lagt upp sidor på vart hon köper sitt pynt. Men för alla oss lite mer klantiga tänkte jag dela med mig av en sida där jag hittat lös naglar som är målade och färdig pyntade (:
Jag gillar dessa, men för er som vill ha något annat är det bra att veta att det finns över 300 olika sorter till!
Ni hittar dessa snygga på hemsida: kawaiinails.com








Vad tycker du? Skulle du våga ha på dig dem?



2009-10-17
 14:31:51

Favorit örhängena


Jag har hittat dessa underbara örhängena när jag letat runt på olika hemsidor, and im in love!
Jätte snygga är dom, och finns att köpa på brownfashion.com och cocoo.se.
Dom är inte dom billigaste, men de är helt klart värda pengarna!



(Foto: Brownfashion.com)
Jag älskar dessa örhängen! Så orginella, och härliga. Höstens "Måste ha", helt klart!

(Foto: Cocoo.se)
Dessa rockiga örhängen passar alla. Och snyggar till alla outfits!


(Foto: Cocoo.se)
Dessa örhängen har du säkert sett på flera bloggar. Varför? Dom är så extremt snygga!



2009-10-15
 17:13:14

Enkel och söt klänning från Zipia


Jag gillar denna söta och enkla klänning skarpt! Den är enkel men åh så söt! Kombinera med svarta strumpbyxor, och ett par högklackade, så har ni en fin outfit som passar alla och alla tillfällen!
Jag ska inte skriva mer utan låta bilderna stå för sig själva.
Vad tycker ni om denna klänning? (Foto: zipia.net)

2009-10-15
 13:28:43

Inspiration







2009-10-15
 12:42:03

Koppar gånger 2 från indiska


Som jag sagt tidigare älskar jag fina te koppar och te serviser. Hittade dessa två på indiska, och blev helt förälskad. Längtar tills jag har min lägenhet och kan fylla köks skåp med såna fina porslins koppar.



(Foto: Indiska)


2009-10-14
 14:46:06

Västen som håller dig varm (och snygg i höst)


För er som inte riktigt hängt med i trenden kan jag berätta för er att västen är det säkraste kortet. Hittade denna snygga på topshop.
Ha på dig en svart långärmad tröja och massa halsband så får du en start på en snygg och trendig otufit. Kombinera med jeans, eller helst: skin legings. Snyggt snyggt!

 

(Foto: Topshop)



2009-10-14
 10:47:26

Förlåt!!


Hej alla fina läsare, förlåt att det blev så lite skrivet igår. Men jag ska försöka gott göra det idag. Med massa mode och inrednings tips.
Jag var helt enkeltslut körd igår så när jag kom hem halv sju (!!) efter att skolan slutat (åkte direkt hem efter skolan) så däkade jag i soffan. Sov två timmar, sen var det till att göra massor med läxor, och har ännu fler idag.

Vad ska ni ha för er idag? (:






2009-10-13
 08:56:10

Godmorgon alla söta <3



Godmorgon alla fina, idag vaknade jag trött och ledsen. Men när jag väl kom upp såg jag några vackra snöflingor falla ner från himmlen! Pappa ropade på mig och sa att det snöade, jag trode så klart det var ett skämt för att få upp mig ur sängen, men icke. Världens bästa pappa hade rätt, det snöade!
Haha, det ni ska veta om mig är att jag ÄLSKAR snö ^^


Fick vara ledig fram till lunch, vilket är skönt som fan! Annars hade jag gått från 09.00-17.00, vilket betyder att jag behöver åka 08.00 och komma hem 18.00.
Jag brukar gå, men fy fan va jag mådde dåligt i morse! Ont i huvudet, halsen, spydde. Ja ni vet. (Förlåt alla känsliga läsare  + Läsare som ser detta när dom käkar frukost ^^)
Men nu har jag fått alvedon + åkesjuke tabletter så mår lite bättre nu (:


Ja.. det var nog allt tror jag. Och tänkte att jag skulle bjuda på en ego bild (fotad av Lina, hemma hos Lina) eftersom jag är på så bra humör ^^




Glöm inte bloglovin och att kommentera ^^


2009-10-12
 22:34:38

Godnatt <3


Och så var en till dag som bort blåst. Antalet unika står stadigt kvar, och söta kommentarer strömmar in. Tack <3
Som jag alltid säger: Är det något speciellt du vill att jag ska skriva om är det bara att lämna en kommentar eller skicka ett mejl till: [email protected]. Och så klart: Glöm inte bloglovin ^^


Idag har jag tänkt på ordet Ärlighet och vad det betyder. Det känns som det här med ärlighet och vikten av det helt försvunnit. "En lite vit lögn gör inget" men lägger man ihop alla de små lögnerna är det helt plötsligt en stor jävla hög av det.
Och hur gör vi när vi är fast i det? Oftast fortsätter vi ljuga, vi ljuger så alla små lögner stannar dolda.
Den vanligaste lögnen man drar till med är riktade mot vänner. Den lögnen vi alla använt oss av någon gång, fast den tar till sig olika skepnader. Just det, jag snackar om "jag vet att vi hade planerat ikväll.. men jag är helt slut" (jag vet att vi hade planerat ikväll.. men jag träffar hellre någon annan").
Och visst detta kan ibland vara bra, så man kan skydda andra. Men till vilken gräns? Hur långt kan vi gå? Och hur ofta kan vi använda den till olika folk innan dom snappar upp dina små trix? För i slut ändan kommer ju den du en gång kört "jag vet att vi hade planerat ikväll.. men jag är helt slut"-lögnen för vara den du hellre vill vara med.
Hur tycker du man ska göra när man är mitt uppe i en lögnhärva? Tycker du det är okej att slänga fram små vita lögner ibland? Hur skulle du reagera när du får reda på att en vän bara använt "jag vet att vi hade planerat ikväll.. men jag är helt slut"-lögnen för att få slippa vara med dig? Skulle du säga ifrån? Lämna din kommentar. (:


Godnatt på er, och vi hörs imorgon
//Sara




2009-10-12
 21:14:10

Urhäftig tjocktröja från Topshop


Me like!! Underbar tröja du kan ha både hemma en kall vinter kväll och ute på stan. Passar perfekt med glansiga legings i svart, silver eller guld. Så köp den i oversize. Snyggt värre när du ska ta en fika. Och till kvällen och festen: Fluffa till håret, dra på dig massa armband och ett par högklackat.
Så enkelt fick du en snygg outfitt som passar både på dagen och kvällen.


(Foto: Topshop)


2009-10-12
 19:19:27

Snyggaste jackan från 80's Purple


Jag fullkomligt älskar denna jacka! Visst den sticker ut, och den passar inte alla. Men gud va snygg den är på rätt person! På denna jacka kommer jag lägga de få pengarna jag har kvar efter allt jag behöver köpa till håret!

Vad tycker du? Flipp eller Flopp? Skulle du våga ha på dig den?




(Foto: 80spurple.com)


2009-10-12
 11:26:15

Att göra






1. Göra engelska läxa x 2

2. Lämna böcker

3. Tvätta

4. Träna in manuset

5. Göra läxan till mask och kostym

6. Träna till svenska provet


Jag orkar inte >_<''  Vad har ni på er "att göra läxa" under veckan?


2009-10-12
 08:59:14

Ett tråkigt inlägg


Ja nu sitter jag hemma, och är ARG. (effekten ökas p.g.a att det är morgon + måndag)
Jag skulle åka till skolan som började 10.00. Vilket betyder att jag skulle åka hem ifrån 09.00.
Jag drar mig upp ur sängen 06.30. Oxh stressar, stressar, stressar. Och vad händer? Jo, mobilen ringer och jag får veta att historia lektionen är inställd vilket betyder att jag inte börjar fören 12.50.
Och då har jag inte ens lektion ''/
Det är nämligen så att jag läste klart matten förra året, så jag slipper det nu. Så jag har håll timma när alla andra är på lektion.
Men jag känner att jag inte orkar stanna hemma, har bara en lektion efter... och det skulle kännas så meningslöst att åka en timma dit för att vara där en timma och sen åka hem igen.
Nej tacka vet ja när man gick i skolan 5 min hem ifrån, och det alltid var lite fastare tider.

Men jag ska nog inte klaga. Jag har i alla fall korta dagar, mer ledighet och skönare människor i skolan än de flesta.
Och lektionerna är lätta.

Men detta gör mig pissed off. Jag tycker nämligen förändringar är värre än de flesta p.g.a min ADHD.


Ja, förlåt. Nu ska jag sluta att klaga ^^
Tänkte bjuda på en ego bild... trots att jag sa att jag inte skulle lägga upp några :P Enjoy ^^ och lämna en kommentar <3




(Glöm inte Bloglovin :P)


2009-10-12
 08:25:24

Mysiga varma tröjor från Topshop


Ja, jag var bara tvungen att ladda upp dessa två underbara tröjorna. Dom är ursnygga och jätte mysiga. Tänk dig att gå runt hemma en höst dag med en av dessa.


(Foto: Topshop)

2009-10-11
 23:24:27

Godnatt <3


Och så var helgen slut. Och en ny vecka av stress, skola och för lite sömn börjar ^^

Igen har antalet unika besökare ökat. Denna gång med 11 stycken (: Tack! <33
(Glöm inte Bloglovin ^^)


Har under dagen kollat runt på massa bloggar, och jag har hittat flera gulliga personer, med vett i skallen och trevliga inlägg.
Men tyvärr har många av de bloggarna jag besökt vart riktigt otrevliga. Elaka inlägg, elaka kommentarer och smutskastning av andra. Varför håller ni på så? Och varför blir såna bloggar så kända?
Jag förstår inte, för jag trivs inte över huvudtaget. Man får bara ett jävla mag knip som tar en tillbaka till de första åren i grund skolan med all mobbning.
Och visst är det så att dom som trycker ner andra oftast gör det eftersom dom har dåligt själv förtroende... men borde man inte veta bättre då? Borde man inte förstå hur mycket ord kan såra.... Tydligen inte.
Jag har dåligt självförtroende, men jag trycker inte ner folk för det.
Jag vet inte... behövde bara få skriva av mig liksom. Håller du med om det jag skrev? Lämna en kommentar om din åsikt.


Godnatt på er alla, och vi hörs imorgon (:
//Sara





2009-10-11
 18:58:50

Snygga legings med attityd från asos


Jag ÄLSKAR dessa legings. Med häfftigt tryck av den engelska flaggan. Jag säger bra : GE MIG!!!
Passar perfekt till en enkel neutral t-shirt. Massa ringar och armband! Tror du att du skulle kunna bära upp dom?




(Foto: Asos.com)


2009-10-11
 17:51:02

Basic t-shirtsen som räddar dig i höst.


Tänkte lägga upp 4 stycken basic t-shirt som räddar dig i höst. Vill du uppgradera din garderob efter höstens trender? Vill du vara moderiktig, men vågar inte riktigt ta steget? Vill du spara på pengarna, men ändå följa med modet? Då ska du satsa på helt vanliga basic t-shirtar. Just dessa 4 är lite dyrare, men tog just dom eftersom dom är så snygga och har helt rätt färg. Jag kommer nu under veckan försöka hitta ett billigare val.
Om du inte vill vänta finns det mesta på Ellos. Så kolla in där (:



(Foto: Topshop)


2009-10-11
 16:51:16

Fokis stil hos Melba (Rabatt t.o.m. idag!!)


Nu har våran allra sötaste Foki givit sina läsare 15% rabatt på hela Melbas sortiment!!! Är ni precis som jag trogna läsare på hennes blogg vet ni att hon nyligen haft en tävling på sin blogg. Fyra lyckliga personer vann fyra olika saker från Melba.se. Och eftersom Foki är så snäll som hon är har hon givit oss alla andra tröst pris i form av 15% rabatt. Detta erbjudande kan du använda till och med idag, så in och shopa bland deras underbara kläder! Rabatt koden kan du hitta på fokis blogg. (http://fokis.se/)
Inlägget är inte det senaste så scrola ner lite ;)
Och tack igen sötaste Foki! <3




2009-10-11
 15:38:22

Vågad jacka från 80's Purple


Hittade denna jacka igår. Jag älskar den, men den är väldigt vågad. Lila är ju en av höstens starka färger, men som du ser är den skrikig. Det är inte så många som kan få den att bli snygg, men är den på rätt person blir det perfekt! Vad tycker du? Är detta en flipp eller flopp? Skulle du våga ha på dig den?




(Foto: 80spurple.com)

2009-10-11
 15:04:16

Dagens Lookbook


2009-10-11
 14:19:20

Chanels vinterkollektion 2009


Jag älskar denna bild. Man blir riktigt inspirerad. Här kan vi ännu en gång se att vinterns färger är mörka. Jag önskar verkligen att jag kunnat använda mig av sminket från denna kollektion. Men jag är så blek att det bara skulle se konstigt ut.



Och här får ni även se en bild på sminket. Är det inte helt underbart?

2009-10-11
 00:24:16

Godnatt <3


Nu är det dags för mig att lägga mig, kolla på vänner och läsa lite Chic. (:

Har hittat typ 1000 nya grejer till min "vill ha"-lista. Hatar sådant. För mycket att köpa, för lite pengar.
Kommer antagligen lägga upp lite av det jag hittat imorgon. Och kommer så klart med ny insperation.
Så länge kan ni ju läsa gamla inlägg och skicka iväg en kommentar eller två.

Antalet unika besökare har idag ökat ännu mer, med hela 21 st :D Tack <3
Och så vill jag tacka min första prenumenant via bloglovin, vem du nu är ^^

Glöm inte att även du kan prenumenera, och att du kan skicka iväg en kommentar här på bloggen eller ett mejl till: [email protected] om det är något specielt du vill att jag ska blogga om. (Mode/inredning/smink)


Hej så länge, och vi hörs imorgon
//Sara



2009-10-10
 23:34:54

Inspirera mera.


Jo jag vet att detta inte riktigt är något rum kan skappa. Men jag kan inte låta bli att älska bilden. Svart och vitt (igen favorit kombon). och för att bryta av det: guld. Hur snyggt som helst! Och för att inta tala om det kungliga höga taket, kristallkronan och öpnna spisen. Där skulle jag kunna bo!





2009-10-10
 22:29:16

Snygga ringar x 4 från modcloth


Man bara måste älska dessa ringar. Helt underbara alla 4. Och passar perfekt in i "ring" trenden. (Då man ska ha massa ringar)

Vilken av dessa 4 är din favorit?

(Foto: modcloth.com)

2009-10-10
 21:13:40

Dagens Lookbook

Här kommer dagens Lookbook bild (:

2009-10-10
 20:38:34

Två Outfits från Topshop


Två ursnygga färdiga outfits från topshop, och trots att de är samma uppbygnad är de så olika. Jag gillar båda och har faktiskt svårt att välja vilken som är snyggast. Hjälp mig: Vilken är snyggast enligt dig?







(Foto: Topshop)

2009-10-10
 19:07:16

Tröjan från Gina tricot


I min inköpslista till oktober skrev jag ju om en tröja från Gina. Hade ingen bild då, men hittade en nu så tänkte att jag skulle lägga upp den. Jag älskar den då den är snygg och har en jätte bra passform.
O.B.S: Materialet ser ut att vara i skinn, men skenet bedrar det är i lite tjockare matrial än det som används på det så kallade skinn legingsen. Men trots det är den grymt snygg!



(Foto: gina tricot)

2009-10-10
 17:20:32

Underbara skor från zipia.net


Jag var bara tvungen att ladda upp en bild på dessa snygga skor från zipia.net.
Dom är ju helt underbara. Vad tycker du?




(Foto: zipia.net)

2009-10-10
 16:46:38

Marilyn Monroe jeans från zipia.net


Hittade dessa ur snygga Marilyn Monroe jeans på zipia.net idag. Älskar modelen, och färgen är helt underbar. Och detaljen med Marilyn Monroe är ju hur snyggt som helst. Måste jobba ihop lite pengar så jag har råd med dem! ^^





(Foto: zipia.net)


Vad tycker du om dessa jeans?

2009-10-10
 13:59:26

Clinique concealer all about eyes


Just nu använder jag "clinique concealer all about eyes". Den är nog den bästa concealern för ögonen då den täcker mörka ringar bättre än någon jag tidigare provat, den näst intill eliminerar dem. Och den är dessutom väldigt dryg och räcker därför väldigt länge. Men tyvärr har den ett stort minus...
Efter någon timma av skratt o.s.v. så börjar rynkor under ögonen träda fram. Även om man som jag tidigare inte har det, eller i alla fall inte har några som syns.
Jag älskar att den täcker så bra, men jag kommer troligen aldrig lägga mina pengar på en ny.

2009-10-10
 00:29:48

Godnatt på er <3


Nej nu är det tid för mig att sova. Eller rättare sagt, jag ska lägga mig och kolla på serien "Vänner" ett tag. ^^,
Men imorgon är jag tillbaka med ny insperation för hemmet och garderoben. Och jag hoppas att även ni är tillbaka imorgon (:
Kan med glädje medela att antalet unika besökare ökats med 27 stycken sen igår. Det kanske inte är låter som något stort att skryta om, men för min lilla nystartade blogg är det, det.

Men men ^^ Glöm inte att ni numera kan premunera på min blogg via Bloglovin. Och en kommentar gör mig glad :D

Och javisst ja.. Har ni några önskemål, om någon speciell klädstil eller kanske ett klädesplagg/accesoar ni vill läsa om är det bara skriva det som en kommentar eller skicka iväg ett mejl till: [email protected].
Det kan så klart även handla om inredning (:

Puss och god natt så länge
// Sara



2009-10-09
 23:29:15

Ursnygg Zebra mönstrad pall


Hittade denna fantastiska pall idag. Och blev förälskad på direkten. Den är så snyggt gjord, färgerna är bra kombinerade och trät är fantastisk. Jag skulle inte säga nej till att ha den hemma hos mig.... Synd bara att den ligger på runt 55 000 kr!!


(Foto: 1stdibs.com)

2009-10-09
 22:10:08

Fantastisk klocka från Asos


Ja åter igen en snygg klocka från Asos. Kan inte låta bli att lägga upp den då den är så himmla snygg! Vill du ha en klocka som inte sicker ut så mycket? Som ser mer ut som ett armband (eller rättare sagt tre). Ja då har du svaret här. Den är grymt snygg i svart med vit snygg text. (Ja som jag sagt förut, svart och vitt är favoriten)




(Foto: Asos.com)

2009-10-09
 19:48:03

Blogglovin

Nu mera kan ni följa Fashionkaos på bloglovin (:

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1164794/fashionkaos?claim=9p7jaraj3kw">Följ min blogg med bloglovin</a>
2009-10-09
 18:38:19

Bort med finnarna nu!


Har du precis som jag haft/har problem med oren hud? Poppar finnarna upp dagligen? Räddningen är på väg!
Först tänker jag säga det du säkert hört så många gånger.. Men kläm ALDRIG finnarna! Du har bakterier på fingrarna som sprider sig i såren.

Det först misstaget folk gör är att dom torkar ut sin hud. Alltså över tvättar och sedan inte använder någon hudkräm. Återfuktning är A & O.

Jag brukar köra på Aco's produkter vilka du kan köpa på Apoteket för ca 60 kr. Deras acne lösning är som sända från gud!

Och ha inte för stora förväntningar. Det tar någon dag innan du ser riktig skillnad, men håll ut det är helt klart värt det!

2009-10-09
 17:55:04

En ny tanke


För någon konstig anledning har jag alltid haft för mig att det enda som passar i kjols väg är att ha en svart/mörk kjol.
Och eftersom jag älskar kombon av svart och vitt blir det ofta en svart kjol och ett vitt linne. Såg denna bild och fattade hur fel jag haft. Det är hur snyggt som helst. Och viktigast av allt: Det ser inte ut som samma plagg som alla andra springer runt med. Så våga satsa på något nytt, ni kommer verkligen tjäna på det!




Vad tycker du? Funkar detta?

2009-10-09
 16:04:12

Leopard mönstrad klocka från Asos

Jag älskar denna klocka! Allt med den liksom skriker Sara. Guldet, diamanterna och LEOPARDMÖNSTRET!! Haha ja, jag är helt beroende av det mönstret, problemet är att det tyvärr ofta kan bli smaklöst. Men dom har helt klart lyckat med denna, då det är inte för skrikigt. Helt klart snyggaste klockan jag sett på länge!



2009-10-09
 13:14:40

Inköpslista Oktober


Snart är det Höstlov och då ska man ut och shopa. Denna månad kommer jag lägga mina pengar på mitt hår, men kommer nog även köpa en tröja från Gina Tricot.

Har nu vart brunhårig i snart ett år, men vill gå tillbaka till tiden jag trivdes som bäst med mitt hår. När jag var blond. Jag är så blek vilket gjorde att den färgen passade på mig bättre, och gjorde mitt ansikte varmare.
Så om två veckor blir jag blond igen, och jag hoppas verkligen inte att jag tappar för mycket hår.
Så här ser i alla fall listan ut:


1. Tröja från Gina Tricot.

2. Avfärgning

3. Blekning från Stargazer x 3




4. Extensions (från tajmahal)




5. Hårinpakning (Från Gliss)





6. Osis dust it mattyfing powder


2009-10-09
 10:52:10

Inspireras av små saker

En insperations bild behöver inte vara en bild på ett helt rum. Utan det kan vara en bild på små saker. T.ex. denna bild. Jag fullkomligt älskar den! Färgerna är underbara och koppen är fantastisk.
Att bygga ett rum ut ifrån denna bild kan bli svårt, men att använda sig av färgerna är enkelt. Förr sa man alltid att det var ett big no no att blanda guld och silver. Men som du ser: det passar utmärkt! Och det härliga blåa färgen är pricken över i:t.



insp bild 1


Vad tycker du? Kan man blanda guld och silver?

2009-10-09
 10:28:09

Underbar Bricka

Hittade denna bricka och blev förälskad. Den är så otroligt snyggt, och jag skulle nog till och med ha den som tavla. Men fatta va underbart att ta en frukost på sängen, och kunna kolla ner på denna söta bricka. Det skulle i alla fall sätta en guld kant på min dag!


squirrel Edgeofurge.com

(Foto: edgeofurge.com)

2009-10-09
 08:54:50

Vem är Fashionkaos?


Hej på er alla. Tänkte att jag skulle berätta lite om mig som skriver denna blogg. Än så länge vill jag hålla lite hemligt om vem jag är, därför kommer jag inte gå in på detaljer eller lägga upp bilder på mig. Men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden ^^

Det är i alla fall så att jag heter Sara och är 17 år. Jag går i skolan, men har ändå mycket ledig tid. Så det är väldigt enkelt för mig att blogga. Det ni ska veta (vilket ni säkert även märkt) är att jag har dyslexi. Så ser ni felstavningar, kommentera det inte.. Jag vet om att det ofta blir fel. ^^


Varför började jag skriva om just Mode och inredning? Jo, jag har alltid vart väldigt intreserad av de ämnena, och därför är det väldigt enkelt för mig att få ut mina åsikter om det. Jag har min personliga stil, vilket kommer leda till att ni antigen hatar min blogg eller älskar den. Det enda viktiga för mig är att jag får ut min åsikt (och förhoppnings vis, kan inspirera).

Ja detta var en lite luddig beskrivning, men hoppas att ni fick ut lite av den i alla fall. Och med tiden kommer ni få veta mer, då det finns så mycket att berätta om.





Tänkte avsluta detta inlägg med två bilder på två helt fantastiska klädesplagg. Tyvärr finns inte dom att köpa längre. Men jag ska försöka leta efter liknande. För dom är sjukt snygga, och hat vi lite tur kanske dom kommer in igen. Så det är bara att hålla tummarna!


Denna kläning är från Nelly.com. Den är min stil till 100 %. Och man kan inte låta bli att älska den! Moderiktigt, snyggt tyg och bra passform. Perfekt till festen, och ett måste för alla Rock chicks!

Kläning, Nelly

(Foto: Nelly.com)



Nästa plagg är en underbar kjol från Lavintage.com. Den är så snygg att jag tappar hakan. Den är rockig, och passar alla dagar när du behöver liva upp din dag. Skulle beställa den, men tyvärr tog den slut. :(
snälla Lavintage börja sälj denna kjol igen!

kjol, lavintage

(Foto: Lavintage.com)

2009-10-09
 08:04:58

Som tagit ur en dröm


Börjar denna dag med en kopp och te-kana från Indiska som får mig att bara drömma bort om bilder av sommriga kvällar stora fluffiga kläningar och pik nik på en äng. Älskar dem!
Dessutom (vilket ni kommer märka) så älskar jag te koppar och allt i proslin som har med te att göra, vilket kommer leda till att mitt framtida kök kommer vara fullpakad av olika te serviser.  Helt underbart är det, speciellt då jag själv älskar den mer rockiga stillen, att avbrytta sin andra inredning med lite mysigt och gulligt. Im in Love!

indiska te

(Foto: Indiska.com)

2009-10-08
 23:05:06

Önskelistan


Tänkte dela med mig av julen 2009's önskelista. Jag vet att det är tidigt o.s.v. o.s.v. Men tänkte endå att jag ville skriva upp det jag kommit på hitils (:
Och känner man min familj vet man att dom behöver låååång tid på sig ^^
Så anyways, här kommrt listan:

 

  • Present kort till HM
    Underbara kläder till ett bra pris, kan det bli bättre? skulle inte tro det.
    och till alla er som precis som jag älskar inredning: kolla in deras hemsida där man kan köpa grejer till hemmet. Du kommer smälta av deras höst kollektion!

 

  • Present kort till Gina Tricot.
    Basic kläderna har fått sig ett lyft så det finns alltid grejer man vill köpa. Jag springer alltid in helt manisk i deras affär och på något sätt får jag alltid med ett plagg hem.

 

  • Primer och ansiktsvatten
    Vet dock inte vilket märke än, men vet att jag verkligen behöver en. (Tipsa gärna om ni vet någon bra)
    Efter att kollat runt mycket på olika bloggar har jag där i mot hittat ett ansiktsvatten som verkar super. (Vill även du bli övertalad och hitta en bra beskrivning om den? Kolla in Linda H's blogg på länken: http://micromiss.se/2009/june/med-risk-for-att-vara-tjatig.html#comment) Ansiktsvattnet heter: Face cool balm, och är i från Make Up Store.

 

  • i.d. bareMinerals start paket
    Det är så många som tipsat om detta och jag känner att jag måste prova det. Jag får väldigt lätt oren hud av allt smink jag använder, med alla lager o.s.v. Jag tror absolut inte det är en magisk lösning. Men jag tror det hjälper mycket. (Jag kommer själv klart hålla er uppdaterade om hur den funkar, och ge er en ordentlig konversation)




    Ja, det var det. Hoppas ni fått insperation till er önskelista. Vi hörs (:
    // Sara
2009-10-08
 20:32:32

Inspirera mera

Hej på er alla, ny dag och ny insperation. Har hittat så otrloigt fina motiv under dagen, och har fotat som en galning. Har försökt ladda upp dom ett bra tag nu, men det vill inte riktigt funka. Ska fortsätta försöka, men så länge tänkte jag blogga om lite bilder jag letat upp på nätet. (:


 

insperation 2


Jag är helt förälskad i denna bild! Turkost och rosa är favorit kombinationen. Och inredningen är ju helt underbar. Älskar denna kalla känsla, det är en väldigt skön avbrytning mot det vanliga ombonade svenska hemmet. Och tappetet vill jag bara ta hem till mig själv. [Vet du vart man kan hitta den? Släng i väg en kommentar]
Man får den har lyxiga känskan av de glansiga tappeterna som ingen av oss kan neka att vi söker. Denna bild är en utmärkt insperations källa för dig som ska göra om hemma.


Är detta din still? Lämna din åsikt.

2009-10-07
 23:34:32

Underbara Kuddar från Indiska.com



Jag tänkte avsluta dagen med ett inlägg om 3 underbara kuddar jag hittade idag på Indiska.com. Helt underbara färger och mönster som passar perfekt just nu. Man vill bara ta in alla färger, dom är så perfekt balancerade. Och mönstrena vill man bara ha över allt, på tappeten/dukar/täcken o.s.v. Me Like!!

indiska kudde 3
indiska kudde 2
indiska kudde 1

2009-10-07
 20:40:20

Inspirera Mera

Ja, för att komma någon vart med inredning måste man ju inspireras. Hur duktigt man än är på inredning. Hittade
denna bild idag och kunde inte låta bli att älska den. Det känns mysigt. Och golvet får mig att avundas. Så snyggt!



insperation 1

2009-10-07
 17:22:17

Underbara detaljer

Idag har jag vart ledig hela dagen vilket givit mig möjligheten att leta runt på massa webshopar. Har hittat så mycket grejer att jag inte ens kan lägga upp allt. Men tänkte visa upp dagens favoriter.


Tänkte börja med en tavla som fick mig att smälta. Helt underbar är den. Färgerna är hel rätt, detaljerna är noga utarbetade och motivet är underbart. Den livar upp alla rum, och är ett säkert kort.

Tavla från: kitsch.se
(Foto: Kitsch.se)



Denna underbara telefon med retro känsla är som taget ur en design tidning, och kommer ha en säker plats i mitt hem. Alla behöver telefoner... så varför inte göra det med stil?


rosa telefpn från: kitsch.se

(Foto: Kitsch.se)



Underbara ljus i snygg förpackning! Vem vill inte ha dem i sitt vardagsrum? Jag är ljus beroende och därför är det något jag använder varje dag, så då är utseendet på dem väldigt viktigt för mig.

Supersöta rese ljus från fredflare

(Foto: fredflare.com)




Och slutligen, denna hudlotionen i snygg och häftig förpackning var något jag beställde på dirketen.
Hudlotion från: kitsch.se
(Foto: Kitsch.se)


Test